15. 11. 2013.

27


pageššš


Skromno bez glamura. Premalo za slavlje, dovoljno za sreću Jedna svijeća, velika želja. 27. godina. Lijepe godine, za nakaradno doba.Kad kažem nakaradno, zaista mislim tako. Radost je kad shvatiš da još uvijek ima stvari koje te mogu učiniti srećnim.Nekad su rodjendani bili drugačiji, ustvari ja sam bila drugačija. Dolazi ono doba kad ti prestaje želja za slavljem, jer zašto slaviti godinu više, besmisleno, ali dobro sad mišljenja su podijeljena. Kako se osjećaš danas, često pitanje koje sam čula u toku ovog tmurnog 15. novembra. Isto kao i juče odgovori. Mada negdje u skrivenom dijelu mene, ostao je onaj trag jučerašnjeg dana, koji je još uvijek brojao godinu manje. Tako ću se osjećati i narednih godina, samo pretpstavljam. Bože zdravlja poželih u sebi jutros u pet sati i pedeset minuta, s prvim zvukom alarma. Nastavak želje bio je isti kao i svake prethodne, "ostalo će doći samo po sebi ".

Želim da se zahvalim svojim kolegama sa posla na divnom duženju, a posebno roditeljima i momku što se učinili sve da se osjećam posebno i voljeno.

Hvala i vama dragi prijatelji na iskrenim čestitkama, i naravno što se iznova vraćate na moj blog.

Broj komentara: 10:

  1. Anonimno11/15/2013

    Sretan rodjendan, sve najbolje, i da nam jos dugo pises ovako divne tekstove

    OdgovoriIzbriši
  2. Pridrzujem se i ja lepim cestitkama i zeljama!!
    Sve najbolje!!

    OdgovoriIzbriši
  3. I TORTA I TI IZGLEDATE FANTASTICNO! SRECAN RODJENDAN SANDRA ! :)
    XOXO


    Style-Squared on BLOGGER
    Style-Squared on FACEBOOK

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan rodjendan, ljubice <2

    OdgovoriIzbriši
  5. Srećan rođendan! Neka ti dobro zdralje u pratnji ima mnogo ljubavi i dobre zabave! I sama napunih nedavno 27, mislim da je to fina jedna godinica ;). Želje postaju konkretnije, a slavljenice odlučnije, iako nekada mjesto i vrijeme u kojem živimo učine da pomislimo da nije dovoljno maštati i truditi se jako maštu pretočiti ustvarnost. Ali ja odlučujem da vjerujem da je moguće. Sve najljepše!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sretan rodjendan, draga nasa S. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala puno svima na divnim željama :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sretan rodjendan :) <3

    OdgovoriIzbriši