04. 07. 2013.

Zip necklace

1
2
4
5
6
7
IMG_8711
8

Štipaljke i zip. Zanimljivo zvuči. Od pamtivijeka i jedno i drugo imaju svoju svrhu i namjenu, i nikada ih nismo gurali u neki tudji koš. Ali kada jedno od navedenog postane modni dodatak tek onda dobije na vrijednosti i svrstavamo ga u jedan od onih komada koji moramo imati. Ogrlice od zipa, zvuči zanimljivo zar ne? . Moje odušvljenje za istu još uvijek traje, od trenutka kada sam je dobila od  Nakit Eclectic Magic pa sve do sada, i sumnjam da će me ubrzo popustiti. Toliko o tome koliko neke jednostavne stvari sa kojima imamo dodir skoro pa svaki dan mogu prerasti u nešto više, čemu se počnemo nenadano diviti, a prije toga smo se držali uvjerenja da ta ista stvar služi samo za jednu svrhu. Međutim za sve je potrebna samo trunka kreativnosti, malo mašte,  po neka želja i od ničega možemo napraviti nešto. Ukoliko vam se svidjaju ogrlice od zipa možete ih pronaći na FB stranici Nakit Eclectic Magic.
PS. Štipaljke su tu radi fotografije, jer mi je bilo zanimljivo, nisam ih još uvijek počela nosati kao modni dodatak, mada , kad malo bolje razmislim, baš je fora :) .

Fotografije : Enes Šabanović

Broj komentara: 20:

 1. Najslađi do sada, i totalno fora :D .. ogrlica savršeno pristaje outfitu <3

  E. :**

  OdgovoriIzbriši
 2. Bas si mi badass na onoj prvoj fotografiji ;) pomislih da su stipaljke nova fora, nikad se ne zna :DD

  OdgovoriIzbriši
 3. Divna kao i uvijek, volim ove opustene varijante i tvoj nezaobilazni crveni ruz :)

  OdgovoriIzbriši
 4. hlace ti fenomenalno stoje super si :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Te ti hlace odlicno stoje!
  Predivna S!

  <3

  OdgovoriIzbriši
 6. Anonimno7/04/2013

  S ovo je vrhunski, svaka čast !

  OdgovoriIzbriši
 7. OOO Sandra!!! Izgledas fenomenalno!

  OdgovoriIzbriši
 8. Štipaljkice, aaaaa ! <3 Skroooooz *_*

  OdgovoriIzbriši
 9. Causal varijanta, masivna zip ogrlica i moćna žena koja to sve nosi i čini da izgleda još drugačije, bolje, ljepše. Ma znala sam čim sam te vidjela da ćete se ti i moj nakit savršeno dopunjavati. :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Anonimno7/05/2013

  Ogrlica je stvarno zanimljiva, svaka čast za kreativnost, a i tebi kako si je iznijela. Pratim te već dugo ali nemam običaj da komentarišem, mogu slobodno da kažem da si u vrhu najboljih bh blogera.

  OdgovoriIzbriši
 11. Sve mi se svidja, nikom ne stoji crvena kao tebi ;)

  OdgovoriIzbriši
 12. Ovo je tako zanimljiva, a ujedno i vrlo jednostavna kombinacija, divno mi se sve skupa spojilo, prekrasan nakit, cipele su mi vrh, a za ovakve boyfriend jeans bih ubila! Ja ih već par godina tražim i nikako pronaći savršeni par! Prekrasna kombinacija! Ilina

  OdgovoriIzbriši
 13. Obožavam ovakav outfit!Odlično!xx

  OdgovoriIzbriši
 14. Odlično, a super mi je mijenjanje fokusa na fotkama! Ogrlica je baš došla u prvi plan!

  OdgovoriIzbriši