19. 01. 2014.

Beanie

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11


Kada ste raspoloženi i nasmijani, i fotografije moraju biti lijepe. A, da sad sama sebe malo hvalim, dobro i fotografa, samo što moram da se ogradim od hejtera i da kažem, meni su lijepe :). Iako vrijeme priča drugu priču, daleko od one koju treba u januaru, ja željno iščekujem snijeg. Jednostvno mi fali, imam osjećaj da ne ludim samo ja nego i svijet oko mene. Nismo mi navikli na ovo.Dovoljno je zabrinjavajuće što u džemperu možemo hodati u vrijeme kada bi trebali biti zamotani u kape i šalove. Iako ja svoju danas nosim ne zbog zime, nego zato što mi se savršeno uklopila u outfit. I ne samo to, kape su za bad hair day najbolje rješenje, a uz to savršena je kao asesoar .Kapa je sa Frontrowshop-a i možete je pogledati OVDJE .

Fotografije - Enes Šabanović

Kapa - Frontrowshop
Suknja -Zara
Majica - H&M
Cipele, džemper i torba - Buvljak

12. 01. 2014.

Front row shop

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11


Prije par dan stigao mi je ovaj kaput i košulja sa Frontrowshop stranice, i još jednom sam potvrdila ono što sam i prošli put rekla za njih, a to je da imaju najkvalitetniju odjeću, kada su u pitanju azijske stranice koje suradjuju sa blogerima. Savršeni krojevi, izbor materijala, sve je perfektno odradjeno do najsitnijeg detalja. Inače nemam običaji pisati o stranicima, a pogotovo spominjati ih u ovakvom kontekstu, ali kada je Frontrowshop u pitanju ne mogu, a da to izostavim, i ne napišem par riječi hvale.Ukoliko se odlučita za narudžbu sa ove stranice stvarno se nećete pokajati, i toplo preporučujem.Ugodan početak nove radne sedmice.

Kaput i košulja - Frontrowshop
Pantalone - Vintage
Cipele - Pimkie
Torba - No name ( buvljak )
Kaiš - Dior ( buvljak )

Fotografije - Enes Šabanović

02. 01. 2014.

Tandem

1
2
3
IMG_1630
4
5
07
6
7
8
zadnja


E da prodje konačno i ta famozna Nova godina. Dočekana u stilu, stavljena u prošlost. S novom godinom i jedan poseban ulazak u istu, čisto da osvježim blog. Ne znam koliko će vam biti zanimljiv ovaj post, i kako to izgleda kada se fotograf nadje ispred objektiva. Jedva čekam da čujem vaše mišljenje.

Još jednom vam želim sretnu i uspješnu 2014. godinu.

PS. NE ZABORAVITE SE PRIJAVITI NA FANTASTIČAN GIVEAWAY OVDJE, GDJE IMATE PRILIKU OSVOJITI HALJINU U VRIJEDNOSTI OD 200 $ KOJU POKLANJA DRESSALE.