24. 02. 2013.

... Like a boy ...

1
2
3
4
5
6




Ptičice pjevuše već odavno, miris proljeća se osjeća u zraku još da se laste vrate pa da se pozdravimo sa zimom. Iako do tada ima još skoro mjesec dana, nadam se da barem snijeg nećemo više gledati, i da će nam se sunce pojaviti iza oblaka, jer sam skoro zaboravila i kako izgleda. Želim da skinem zimske jakne i kapute, da pijem kafu u bašti, proljetno sunce, cvrkut ptica, osmijehe, dječiju graju i sve ono što pokazuje da se proljeće vratilo i da novi ciklus može započeti. Nekako s proljećem sve oživi, i u svoj eksploziji boja koje nam donese, rađa nam se svaki novi dan. Još malo ćemo se boriti sa sivilom, snijegom i kišom koji se međusobno smjenjuju, jakne još uvijek ne možemo da ostavimo po strani, jer kada pomislimo da je sve gotovo, hladan vjetar sa sjevera nas razuvjeri. Dok čekamo proljeće ja vam šaljem jedan veliki :*, želim da vas podsjetim da me možete pratiti i na instagramu pod imenom @sinthewonderland, a na mojoj FB stranici ( S-In-The-Wonderland ) u toku je Giveaway pa ukoliko želite prijavite se .

Jakna - Fishbone
Hlače - Pimkie
Košulja - Ahaishopping
Džemper - No name
Čizme - Martofchina
Ogrlica - Izbor trgovine

17. 02. 2013.

... Kiss me ...

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14


Pozdrav dragi moji. Današnji post je posvećen valentinovu znam da kasnim, ali obaveze mi nisu dale da ga objavim ranije jer nisam stigla da uradim fotografije 14. februara, pa sam danas ponovila outfit, da vidite kako je to izgledalo. Košulja sa Ahaishopping stranice je sa ostalim stvarima stigla baš u četvrtak ujutro, pa je bila logičan izbor jer je potpuno odgovarala temi tog dana, tj. danu zaljubljenih :) . Nadam se da vam se svidja.

PS. Dobitnici nagradne igre koju je organizovala online stranica Thboxes su :

1. anteafunkygirl@hotmail.com ( ima pravo na 3 ogrlice koje koštaju manje od 8 $ )
2. ema.pjanic@gmail.com ( ima pravo na 2 ogrlice koje koštaju manje od 8 $ )
3. ladybug4sunflower@gmail.com ( ima pravo na 1 ogrlice koje koštaju manje od 8 $ )

Čestitam :) . Ovih dana očekujte mail od Thboxes stranice .

Od sad me možete pratiti i na instagramu pod imenom @sinthewonderland

Blejzer - Zara
Suknja - No name
Košulja - Ahaishopping 
Čizme - JC
Ogrlica - Izbor trgovine 


11. 02. 2013.

... Skull ...

0
1
2
3

Oversize džemperi su mi omiljeni ove zime, jednostavni za kombiniranje, a ono što je najbitnije jako su topli. Ovaj sam dobila prije nekoliko godina na poklon za rodjendan. Nosila sam ga par puta, i danas sam ga pronašla u ormaru, vjerujem da se i vama to dešava, jednostavno zaboravite na neke stvari, pa kada malo bolje pogledate iznenadite se šta sve tamo ima :) .
Ukoliko niste imate još vremena da se prijavite na giveaway OVDJE ili na mojoj fb stranici  OVDJE.

Džemper i kapa - No name
Hlače - Zara
Majica - Haris/Export
Blejzer i torba - Vintage
Čizme - JC
Naočale - H&M
Ogrlica - Izbor trgovine

05. 02. 2013.

Black and white again

1
2
3
4
5


Ne znam za vas ali ja volim slojevito oblačenje. Poslednjih par dana vrijeme više liči na proljeće nego na zimu, tako da se tokom dana može nositi laganija odjeća. Ono što sam vam htjela danas napomenuti jeste da se ne zaboravite prijaviti na novi GIVEAWAY, ovaj put daruje vas Thboxes.com . Ja sam jutros detaljno pregledala njihov sajt i mogu vam reći da imaju predivnih ogrlica u ponudi po jako pristupačnim cijenama, a ukoliko osvojite prvu nagradu ( a ima ih tri ) moći ćete izabrati tri komada nakita po vašem izboru, s tim da cijena po jednom komadu ne smiju biti veće od 8 $ .
Na giveaway se možete prijaviti OVDJE ili na mojoj FB stranici OVDJE,  s tim da imate na umu da u giveaway-u možete učestvovati i na blogu i na fb stranici.  Pa brzo klik, klik i prijavite se. Giveaway je internacionalni .


Jakna- Zara
Dzemper - Joop vintage
Košulja/torba - Vintage
Čizme - JC
Suknja - No name